top of page

Klik op de "play" knop in de video hieronder om de trailer te kijken

Anker 1
SYNOPSIS

Sophie (30) besluit om 500 kilometer te gaan hiken door het arctisch gebied van Noorwegen. Ze wil weg van de druk van banen, studies, vrienden en het altijd te moeten meten met haar broers en zussen. Niet veel later is ze in één van de laatste echte wildernissen die Europa nog rijk is… 

Alles wat ze wil is alleen zijn. In haar tent de grootse natuur ervaren. Maar het leven thuis lijkt haar niet te begrijpen en zichzelf lostrekken blijkt moeilijker dan gedacht.

EEN OPEN BRIEF AAN DE FANS VAN HET BUITEN ZIJN

HUMAN NATURE is een speelfilm speciaal gemaakt voor de liefhebbers van het buiten zijn. Voor de wandelaars en hikers. Fans van de bergen, de bossen, de vlaktes, de stilte en de uitzichten. Het duurde 500 kilometer en 40 dagen in de wildernis om de film te schieten. IJskoud... maar wel écht!

Het werd een onvergetelijk avontuur vol bijzondere ervaringen op de trail, adembenemende natuurbeelden en momenten van persoonlijke uitdaging. Wij ontdekten wat een enorme impact de natuur op je kan hebben. Dit is het gevoel wat we je vanuit huis willen laten meebeleven.

Wellicht zoek je de inspiratie voor jouw volgende avontuur. Wellicht vind je het fijn om mee te genieten van de avonturen van anderen. Of wellicht heb je zelf tochten gemaakt en wordt het één groot feest van herkenning.

​Met avontuurlijke groet, 

De Human Nature cast & crew

bottom of page